SİVAS / YILDIZELİ - Çağlayan Ortaokulu

0346 767 2070
Çağlayan KöyüYıldızeli/SİVAS
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, öğrenme heyecanını sürekli duyan, kendini ve toplumu sürekli geliştiren, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, özgür, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve takım çalışmalarına yatkın kendine güvenen bireyler olmalarını sağlamaktır.
Karayolu, Köy Arabaları
Yıldızeli ilçesine yaklaşık 16 km uzaklıktadır.
Sivas´a 60 Km, Yıldızeli´ne 16 Km